GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Πύρρειος νίκη τα χαμηλότερα πλεονάσματα

«Πήραμε χαμηλότερα πλεονάσματα, αλλά αυτό ήταν μια πύρρειος νίκη, γιατί χάσαμε 20 δισεκατομμύρια από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ...


«Πήραμε χαμηλότερα πλεονάσματα, αλλά αυτό ήταν μια πύρρειος νίκη, γιατί χάσαμε 20 δισεκατομμύρια από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ υπήρξε και αφελληνισμός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι «δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος» με την εκλογή του Τραμπ και τις παρεμβατικές του λογικές, τονίζοντας ότι «επειδή καταφέρεται κατά της γερμανικής ηγεμονίας δεν σημαίνει ότι αυτό μας συμφέρει».

«Δεν είναι άσπρο μαύρο, ούτε παιδικό παιχνίδι η εξωτερική πολιτική» σημείωσε.

Ο κ. Χρυσόγονος επίσης τόνισε την ανάγκη να βρεθεί σύντομα συμβιβασμός μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για να κλείσει η αξιολόγηση και να «πάρει μπροστά» η ελληνική οικονομία.

Πρόσθεσε ότι «για να βάλει ένας ξένος τα ωραία του λεφτά πρέπει να του δώσει σχετική ασφάλεια το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να συμφωνούν σε βασικούς άξονες και να μην βρίσκεται προ εκπλήξεων μετά από μερικά χρόνια». Επισήμανε επίσης την ανάγκη τόνωσης της ανταγωνιστικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση