GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο της Φλόριντα: Νεκροί και τραυματίες

Εννέα άνθρωποι δέχτηκαν πυρά, με 5 εξ αυτών να χάνουν τη ζωή του έπειτα από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο τ...


Εννέα άνθρωποι δέχτηκαν πυρά, με 5 εξ αυτών να χάνουν τη ζωή του έπειτα από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φλόριντα, Fort Lauderdale-Hollywood, σήμερα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ βρίσκεται στα χέρια των αρχών, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές όπου άνθρωποι σε κατάσταση πανικού έτρεχαν να σωθούν, την ώρα που άλλοι κατέφευγαν ακόμα και στον διάδρομο προσγείωσης απογείωσης του αεροδρομίου για να γλιτώσουν, όπως διακρίνεται και στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα σε απευθείας σύνδεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον τομέα παραλαβής των αποσκευών, σύμφωνα με το αεροδρόμιο.

Ο πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ari Fleischer, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, έγραψε στο Twitter ότι έπεσαν πυροβολισμοί και το πλήθος άρχισε να τρέχει.

«Όλα φαίνονται ήρεμα τώρα αλλά η αστυνομία δεν επιτρέπει την έξοδο από το αεροδρόμιο, τουλάχιστον στην περιοχή που βρίσκομαι», έγραψε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση