GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην άσφαλτο: Μητέρα και παιδί σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία γυναίκα και ένα μικρό παιδί, που έχασαν την ζωή τους το απόγευμα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση το...


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία γυναίκα και ένα μικρό παιδί, που έχασαν την ζωή τους το απόγευμα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η πρώτη, με όχημα της Πυροσβεστικής, στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης - Φερών, στο ύψος της Άνθειας.

Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του παιδιού, που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο, και τον θάνατο της οδηγού, την οποία με δυσκολία απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros.gr, το ΙΧ μάρκας Nissan με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε, από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, με το διερχόμενο όχημα της Πυροσβεστικής. Το αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν όλη η μπροστινή και αριστερή πλευρά του Nissan να καταστραφεί ενώ το όχημα της Πυροσβεστικής να ντελαπάρει.

Στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν προληπτικά οι 3 πυροσβέστες που επέβαιναν στο πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι είχαν τις αισθήσεις τους από την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη αστυνομίας και Πυροσβεστικής, ενώ ο δρόμος παρέμεινε για μεγάλο διάστημα κλειστός και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν περιφερειακά μέσα από τα χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση