GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη επικίνδυνος ληστής – Είχε πετάξει θύμα του από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Στη σύλληψη ενός άκρως επικίνδυνου κακοποιού προχώρησε η ομάδα ΟΠΚΕ στα Πατήσια. Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου εκ...


Στη σύλληψη ενός άκρως επικίνδυνου κακοποιού προχώρησε η ομάδα ΟΠΚΕ στα Πατήσια. Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουνίου το 2015, ο συλληφθείς μαζί με έναν συνεργό του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, προσέγγισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε, στην περιοχή της Ομόνοιας, έναν Πακιστανό και τον έπεισαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμα του.

Εκεί, αφού αρχικά τον έδεσαν με χειροπέδες στο καλοριφέρ, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και να αφαιρούν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Όταν ο παθών κατάλαβε πως οι δράστες δεν είναι αστυνομικοί άρχισε να φωνάζει για να τον απελευθερώσουν. Αυτοί τον έλυσαν και στην συνέχεια τον έριξαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με σκοπό να τον σκοτώσουν.

Ο παθών όμως έπεσε σε ταράτσα παρακείμενου κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα πόδια και στη λεκάνη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση