GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει τον κόσμο, έχει τον Σπανούλη, έχει τον… αέρα

Πρόκειται για ένα ντέρμπι και όπως συμβαίνει πάντα, όλα μπορεί να συμβούν. Μόνο που η αλήθεια είναι ότι απόψε στο ΣΕΦ, στον ημιτελικό τ...


Πρόκειται για ένα ντέρμπι και όπως συμβαίνει πάντα, όλα μπορεί να συμβούν. Μόνο που η αλήθεια είναι ότι απόψε στο ΣΕΦ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19:00), υπάρχει φαβορί.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο στη δεύτερη από τις τρεις μεταξύ τους «μάχες» του Ιανουαρίου με τον νικητή να προχωράει στον τελικό, εκεί που τον περιμένει ήδη ο Άρης.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ανοίξουν και πάλι τις πύλες του ΣΕΦ, έχοντας πάρει τον... αέρα των «πράσινων», καθώς από τους περσινούς τελικούς της Α1 Ανδρών μετρούν έξι διαδοχικές νίκες.
Αυτή τη φορά, όμως, το «τριφύλλι» θα έχει την παράδοση του θεσμού με το μέρος του, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης του θεσμού, ενώ «διψάει» να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Σπανούλης, που απουσίαζε από την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μπαρτσελόνα, προπονήθηκε κανονικά και είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Αθηναίου.
Από την άλλη πλευρά, ο Τσάβι Πασκουάλ επέλεξε να μη δηλώσει τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ, Γκάμπριελ,  λόγω του περιορισμού των ξένων στο ρόστερ, ενώ εκτός είναι, ήδη εδώ και καιρό, ο Τζέιμς Γκιστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση