GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Βερολίνο δηλώνει άγνοια για την εξωτερική πολιτική του Τραμπ

Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνομιλίες με μέλη της μεταβατικής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ...


Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνομιλίες με μέλη της μεταβατικής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουν καταφέρει να καταλάβουν τι είδους εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας επιθυμεί να ακολουθήσει, δήλωσε ένας εκπρόσωπος.

«Τελικά η υπόθεση παραμένει ότι δεν υπάρχει σαφής, συνεπής και εμπεριστατωμένη εικόνα του είδους της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφαλείας που θέλει να επιδιώξει στον κόσμο η νέα κυβέρνηση Τραμπ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ, στη διάρκεια τακτικής κυβερνητικής συνέντευξης Τύπου.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως πλέξει το εγκώμιο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κι έχει προτείνει σε ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα πρόσωπα που διάκεινται φιλικά προς τη Μόσχα.

Στην περίπτωση που ο Τραμπ επιδιώξει να βελτιώσει τις σχέσεις με το Κρεμλίνο, τότε θα υπήρχε σοβαρό θέμα με τη Γερμανία, καθώς η Άνγκελα Μέρκελ έχει στηρίξει την επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση