GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Λέσβο Αβραμόπουλος – Μουζάλας - ΦΩΤΟ

Τη Λέσβο επισκέφθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ...


Τη Λέσβο επισκέφθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Συνοδευόμενος από στελέχη της Ε.Ε., την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου και τους Δημάρχους Χίου, Λέσβου και Σάμου ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μόριας καθώς και του Δημοτικού Καταυλισμού στο Καρά Τεπέ.

«Τα νησιά θα αποσυμφορηθούν μεταφέροντας τις ευάλωτες ομάδες στην Αθήνα και επιστρέφοντας όσους δεν δικαιούνται άσυλο. Αναγνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νησιά. Υπάρχει ανάγκη στήριξης και σχεδίων ανάπτυξης των νησιών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αβραμόπουλος και πρόσθεσε:

«Τόσο η ΕΕ όσο και η Κυβέρνηση οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των νησιών που δοκιμάζονται αλλά και στο πλευρό των ανθρώπων που κινδύνευσαν για να περάσουν στα νησιά. Για να πετύχει ο σχεδιασμός πρέπει να υπάρχει συναντίληψη και συνεννόηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση