GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου τον Φεβρουάριο

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να τον επισκεφθεί στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε το γραφείο του ισραηλιν...


Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να τον επισκεφθεί στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού.

"Η τελική ημερομηνία θα οριστεί τις ημέρες πριν από την επίσκεψη", διευκρίνισε το γραφείο του Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι οι δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, συζήτησαν για τη συμφωνία σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και την ειρηνευτική διαδικασία με τους Παλαιστινίους.

Όπως επισημαίνεται, ο Νετανιάχου "εξέφρασε τη βούλησή του να εργαστεί στενά με τον πρόεδρο Τραμπ προκειμένου να σφυρηλατήσουν το κοινό όραμα για την προώθηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή, χωρίς κενά μεταξύ των ΗΠΑ και του Ισραήλ".

Και απο τις δύο πλευρές έγινε λόγος για μια "πολύ θερμή" τηλεφωνική συνομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση