GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιφασιστική πορεία για την επέτειο των Ιμίων - ΦΩΤΟ

Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποίησαν συλλογικότητες της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την επέτειο για τα Ίμια. Η...


Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποίησαν συλλογικότητες της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την επέτειο για τα Ίμια.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ρηγίλλης με κατεύθυνση την αμερικάνικη πρεσβεία και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, ωστόσο διεκόπη στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς κλούβες των ΜΑΤ είχαν τοποθετηθεί στην λεωφόρο Κηφισίας. 

Εκατοντάδες διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του φασισμού και του ρατσισμού με αφορμή τη σημερινή επέτειο για τα Ίμια. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Ρηγίλλης με ομιλίες από εκπροσώπους των συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στην διαδήλωση.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι, η σημερινή πορεία αποτέλεσε σταθμό στο αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό και αντιφασιστικό κίνημα και ήρθε σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων αντιφασιστικού χαρακτήρα που είχαν διεξαχθεί για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση