GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός χαλάει πάλι: Έρχονται χιόνια, παγετός και πτώση θερμοκρασίας

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα β...


Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους προβλέπεται ένα νέο κύμα ψύχους με χιονόνερο και καταιγίδες και την αίσθηση του κρύου, λόγω των βοριάδων, να είναι έντονη.

Ωστόσο το κρύο, με τις "τσουχτερές" θερμοκρασίες, θα σημειωθεί στα βόρεια της χώρας, χωρίς να αγγίζει σε τόσο έντονο βαθμό την υπόλοιπη χώρα. 

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου:

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ισχυροί, βόριοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα, φθάνοντας στην Μακεδονία μέχρι και τους -5. 

Στην Αττική και τη Θεσσαλία θα έχει από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου (2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκαρσία στα βόρεια και ανατολικά). 

Στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 2 βαθμούς Κελσίου. 

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στα βόρεια και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στα Κεντρικά και τα Βόρεια.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση