GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρολίγον να πνίξουν σκύλο στα γυρίσματα - Ακυρώθηκε η πρεμιέρα ταινίας

Πολύ ακριβά φαίνεται ότι θα στοιχίσει στους παραγωγούς  του «A Dog’s Purpose» η έμπνευσή τους να υποβάλλουν σε άσχημες δοκιμασίες ένα λ...


Πολύ ακριβά φαίνεται ότι θα στοιχίσει στους παραγωγούς  του «A Dog’s Purpose» η έμπνευσή τους να υποβάλλουν σε άσχημες δοκιμασίες ένα λυκόσκυλο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν διέρρευσε βίντεο που δείχνει ένα λυκόσκυλο να κακοποιείται από τους εκπαιδευτές  και να κινδυνεύει  με πνιγμό, η πρεμιέρα της ταινίας – που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο – αναβλήθηκε, ενώ έχει χάσει ένα αστεράκι στη βαθμολογία, πριν καν κυκλοφορήσει.
Παράλληλα, ζωοφιλικές οργανώσεις και δεκάδες χρήστες στα social media καλούν για μποϊκοτάζ.
Στο βίντεο που δημοσίευσε το ΤΜΖ, φαίνεται ένας τρομαγμένος σκύλος να ρίχνεται κυριολεκτικά με το ζόρι σε μια δεξαμενή στην οποία έχει προκληθεί τεχνητό κύμα με μηχανήματα. Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει το σκυλί να παλεύει με το νερό που το παρασέρνει στην άκρη της δεξαμενής και τότε εμφανίζεται να βυθίζεται. Εκπαιδευτές και μερικοί ακόμη που είναι στα γυρίσματα, φαίνονται να πέφτουν εσπευσμένα στο νερό ενώ την ίδια ώρα ακούγεται μια φωνή να διατάζει τη διακοπή της καταγραφής της σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση