GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Ζοζέ Μουρίνιο

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής προσπαθεί να κάνει απερ...


Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής προσπαθεί να κάνει απερίσπαστος στη δουλειά του παρά το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η σύζυγος του Μουρίνιο, Ματίλντε, χρειάστηκε να εισαχθεί εκτάκτως σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε επέμβαση. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά η πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha» αποκάλυψε ότι ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά και εξαιρετικά καταβεβλημένος καθώς χρειάζεται να κάνει ταξίδια - αστραπή στη Λισαβόνα για να είναι κοντά στη γυναίκα του, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η Ματίλντε Μουρίνιο είχε υποβληθεί αρχικά σε επέμβαση, αλλά κατόπιν επιπλοκών που παρουσίασε η κατάστασή της, χρειάστηκε να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο. Προτίμησε να το κάνει στην πατρίδα της, για να έχει καλύτερη συνεννόηση με τους γιατρούς.

Αυτό, βέβαια, προκάλεσε προβλήματα στον σύζυγο της, καθώς σε μια φορτωμένη αγωνιστικά περίοδο, έπρεπε να ταξιδεύει από το Λονδίνο στη Λισαβόνα.

Το ζευγάρι είναι μαζί είκοσι χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση