GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημοι αποχαιρετούν συγκινημένοι τον Ομπάμα σε ένα βίντεο

Λίγες μέρες μένουν ακόμα μέχρι ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρετήσει για πάντα τον Λευκό Οίκο και παραδώσει την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλν...


Λίγες μέρες μένουν ακόμα μέχρι ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρετήσει για πάντα τον Λευκό Οίκο και παραδώσει την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ (ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου). 

Ο ίδιος ο Ομπάμα έδωσε χθες μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ομιλία, με αμεσότητα, συναίσθημα και πολλά πατριωτικά, εμψυχωτικά μυνήματα στους Αμερικανούς, για την επόμενη 4ετία που τους περιμένει. 

Εκτός από τους απλούς πολίτες και τους Ευρωπαίους ηγέτες, για την αποχώρηση του Ομπάμα έχουν στεναχωρηθεί και π πολλά διάσημα πρόσωπα.

Υπάλληλοι του Λευκού Οίκου, αστέρες του κινηματογράφου μέχρι και είδωλα του αθλητισμού συμμετέχουν σε ένα βίντεο… αποχαιρετισμού του  εξαιρετικά δημοφιλούς Αμερικανού προέδρου, με τίτλο "Ναι, μπορούμε: οι άνθρωποι μοιράζονται τις πιο χαρούμενες στιγμές τους από τον Ομπάμα στην Προεδρία» (το «Ναι, μπορούμε» ήταν ένα από τα βασικά σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας το 2012).  

"Όταν άλλαξε όλους τους κανόνες στο τραπέζι σε σχέση με την Κούβα με την πιο περιεκτικό κίνητρο μπορεί να φανταστεί κανείς  - « Αυτό που έχουμε κάνει δεν λειτούργησε» -που έκανε αίσθηση στον κόσμο ", δήλωσε ο Τομ Χανκς .

Ο  Λεονάρντο ντι Κάπριο αναφέρθηκε - όπως ήταν αναμενόμενο – στο ενδιαφέρον του Ομπάμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη: " Όταν ήμουν στον ΟΗΕ και άκουσα τον Πρόεδρό μας να λέει ότι η κλιματική αλλαγή είναι το πιο σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει, όχι μόνο αυτή η γενιά, αλλά και οι  μελλοντικές γενιές, το βρήκα πολύ εμπνευσμένο" . 

Ο Samuel L. Jackson αναφέρθηκε στο Obamacare,  τον νόμο για την δημόσια υγειονομική περίθαλψη, η Έλεν ντε Τζενέρις θυμήθηκε όταν χόρεψε με τον απερχόμενο πρόεδρο στο πάρτι γενεθλίων του ενώ ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε μία αθλητική παρομοίωση: «Πόσο συχνά θυμόμαστε τον Jackie Robinson; Όλοι τον γνωρίζουν. "Για μένα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο Jackie Robinson της πολιτικής."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση