GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Την σκότωσε γιατί τον απέρριψε - ΒΙΝΤΕΟ

Για περισσότερες από τρεις ώρες απολογούνταν, ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης πα...


Για περισσότερες από τρεις ώρες απολογούνταν, ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία. Ενώ στην αρχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, στη συνέχεια, με τον δικό του χειμαρρώδη και ιδιαίτερο τρόπο, όπως είπε ο συνήγορός του, τα ομολόγησε όλα.

Ο 39χρονος υποστήριξε ότι είχε σχέση με την παιδοψυχίατρο. Το μοιραίο βράδυ, εκείνη του ζήτησε να διακόψουν, ενώ αντίθετα ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει μαζί της και μάλιστα της είχε ζητήσει να κάνουν και παιδιά μαζί.

Επίσης εξοργίστηκε γιατί, όπως ο ίδιος είπε, ανακάλυψε ότι η 45χρονη παιδοψυχίατρος είχε και άλλη παράλληλη σχέση. Πέρα από αυτό, ήταν και κάτι ακόμη, που θόλωσε το μυαλό του όπως είπε. Η 45χρονη του ανακοίνωσε ότι θα συνέχιζε τη δράση της για τον φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" χωρίς αυτόν, αφού πριν από λίγες μέρες τον είχαν καθαιρέσει από Πρόεδρο της περιφερειακής ενότητας.

Ο συνήγορός του Λεωνίδας Κουμπούρας, μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα όσα είπε στην απολογία του ο δράστης, ενώ αποκάλυψε πως κατέθεσε και αίτημα ψυχιατρικής εξέτασης για τον πελάτη του.

Άλλη διάσταση στην υπόθεση, δίνει η πλευρά της οικογένειας της παιδοψυχιάτρου. Πρόκειται για μια υπόθεση με πολύ σοβαρές προεκτάσεις, οι οποίες θα φανούν στην εξέλιξη της διαδικασίας, είπε μεταξύ άλλων ο ένας από τους συνηγόρους της οικογένειας. «Ερευνώνται πολύ σοβαρά στοιχεία στη δικογραφία αυτή. Πρέπει να επεκταθεί η έρευνα και σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θέμης Σοφός, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ασφάλεια Λαμίας για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην υπόθεση.

Ζήτησε μάλιστα να ερευνηθεί «ο ρόλος συγκεκριμένων προσώπων που θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν και να παρουσιάσουν τα στοιχεία» και σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε «να υποστούν τις συνέπειες».

Έθεσε και το ερώτημα για λογαριασμό της οικογένειας, λέγοντας πως «μήπως η παιδοψυχίατρος εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε;».

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση