GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η Βέροια

Αν χάσει... χάνεται. Ο λόγος για την προτελευταία Βέροια, η οποία υποδέχεται -καιρού και πάγου επιτρέποντος- τον Λεβαδειακό (19:15). Οι γ...


Αν χάσει... χάνεται. Ο λόγος για την προτελευταία Βέροια, η οποία υποδέχεται -καιρού και πάγου επιτρέποντος- τον Λεβαδειακό (19:15).

Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στο γήπεδό τους. Εκτός πλάνων έμεινε ο Χαροντάκης που αντικαταστάθηκε σε επίπεδο αποστολής από τον Ζιγκερίδη. Νοκ άουτ τέθηκε εκ νέου ο μακροχρόνια τραυματίας, Σισοκό και ο Τόνι Κάλβο που απουσιάζει επί ισπανικού εδάφους έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Θωμάς Γράφας για την αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Άρτσε, Τομάς, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μίλιεβιτς, Ζιγκερίδης, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο για τον Λεβαδειακό που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία έχοντας παθητικό 26 τερμάτων. Το διπλό αγνοείται διότι η επίθεση κυμαίνεται σε απογοητευτικά επίπεδα καθότι έχουν επιτευχθεί μόλις δύο γκολ –ήτοι- από τις χειρότερες μαζί με εκείνες των Πλατανιά, Ηρακλή και της Κέρκυρας. 
Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο νεοφερμένος Λάτσι (κεντρικός χαφ), ενώ επανέρχονται οι Μαχαίρας, Καλτσάς. Σταθερά εκτός παραμένουν ο ανέτοιμος Σουμπίνιο πέραν των μακροχρόνια τραυματιών Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί, ενώ οι Τόνι Σίλβα (4 γκολ, μία ασίστ) και Ζεζίνιο έχουν κληθεί στην Εθνική Γουινέας – Μπισάου ελέω Κόπα Άφρικα.
Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ουόν, Mεντί, Μάντζιο, Μιλιάζες, Λάτσι, Τριποτσέρη, Μουλόπουλο, Βασιλείου, Μάγκα, Μαχαίρα, Καψάσκη, Τόπι, Παππά, Γιακουμάκη, Δασκαλάκη, Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Καλτσά και Καραχάλιο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέροια - Λεβαδειακός εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση