GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέχεια στο σερί εκεί που πέρυσι την... πάτησε

Πέρυσι εκεί σταμάτησε το σερί του. Φέτος, ο φορμαρισμένος Πλατανιάς θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30) φυσικ...


Πέρυσι εκεί σταμάτησε το σερί του. Φέτος, ο φορμαρισμένος Πλατανιάς θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30) φυσικά με τη σκέψη στο περυσινό αλλά και το προπέρσινο 1-1.
Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Μαραγκός που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς και ο Γκνιάτιτς που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Βόσνιο αμυντικό μέσο να βρίσκεται κοντά στον ΑΠΟΕΛ.
Οι επιλογές που έκανε ο Γιώργος Παράσχος επιλέγοντας αποστολή για τον Πλατανιά:  Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Στάθης, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα, Μουνάφο, Μενδρινός, Μαραγκός, Γιορέντε, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Μανούσος, Ντιλαβέρ, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης.
Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Στο αγωνιστικό σκέλος επανέρχεται ο Ντομίνγκεζ, ενώ αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Νορβηγοί Ελαμπντελαουί, Ελιονούσι μαζί με τον Μποτία που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Επίσης, «κόπηκε» ο νεοφερμένος Ανσαριφάρντ που προπονήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή, ενώ ο Σεμπά είναι τιμωρημένος έχοντας αποβληθεί στην Ξάνθη. Με υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα απουσιάζουν οι διεθνείς Ντα Κόστα (Μαρόκο) και Ρομαό (Τόγκο).
Αναλυτικά η αποστολή που επιλέχθηκε για τον Ολυμπιακό από τον Πάουλο Μπέντο: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Βιάνα, Βούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση