GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη στη Λέσβο

Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την περιφερειάρχη...


Λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Λέσβου, θα λειτουργήσουν ως εξής:

Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Λέσβου:

Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Λέσβου, εκτός από αυτές της πόλης της Μυτιλήνης και των μονάδων Βαρειάς, Ταξιαρχών, Αγίας Μαρίνας, Λουτρών, Χαλίκων, Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωννα, Παμφίλων και Λουτρόπολης Θερμής.

Για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου:

Δε θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Γυμνάσιο Αγιάσου, Γενικό Λύκειο Αγιάσου, Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Άγρας, Γυμνάσιο Άντισσας, Λύκειο Άντισσας, Γυμνάσιο Γέρας, Γενικό Λύκειο Γέρας, ΕΠΑΛ Γέρας, Γυμνάσιο Ερεσού, Γυμνάσιο Ιππείου, Γενικό Λύκειο Ιππείου, Εσπερινό Γυμνάσιο και Λυκειακές Μυτιλήνης, Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, ΕΕΕΕΚ Λέσβου, Γυμνάσιο Καλλονής, Γενικό Λύκειο Καλλονής, ΕΠΑΛ Καλλονής, Γυμνάσιο Μανταμάδου, Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, Γυμνάσιο Πολιχνίτου, Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου, Γυμνάσιο Φιλίας.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες σε όλα τα άλλα, εκτός Λέσβου, νησιά του Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση