GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών στην Πατρών - Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι υπολογίζονται σε 2.500-3.000 από την Περιφέρεια είναι αποκλεισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Νέα Εθνική...


Χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι υπολογίζονται σε 2.500-3.000 από την Περιφέρεια είναι αποκλεισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου από το ύψος του Αιγίου έως το ύψος της Αιγείρας.

Αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής στο ύψος της Ακράτας, για να απεγκλωβιστούν  οι επιβάτες των ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι περισσότεροι εγκλωβισμένοι οδηγοί, δεν θέλουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, δηλώνοντας στους πυροσβέστες που προσπαθούν να τους βοηθήσουν πως θα παραμείνουν μέσα σε αυτά, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Δεκαπέντε οχήματα της υπηρεσίας επιχειρούν αυτή την ώρα στο σημείο και δίνουν προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες. Άπαντες θα μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.

Η Ολυμπία οδός ανακοίνωσε οτι «λόγω της συνεχιζόμενης πυκνής χιονόπτωσης εδώ και λίγη ώρα η Τροχαία αυτοκινητόδρομων πραγματοποιεί αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα), καθώς περίπου στο 165χλμ. υπάρχει ευρεία επιχείρηση αποχιονισμού σε εξέλιξη (το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου είναι εντός κυκλοφοριακής ρύθμισης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Thebest.gr, εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν να καθαρίσουν την Παλαιά Εθνική.

Το πρόβλημα επιβαρύνεται καθώς πολλοί εκδρομείς κατεβαίνουν από τα Καλάβρυτα για να βγουν στην ΝΕΟ

Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών.


Συνεχής Ενημέρωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση