GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Να καθοριστεί ημερομηνία εκλογών από τώρα

«Καλό θα είναι να καθοριστεί ημερομηνία των εκλογών από τώρα, αφού το πολιτικό σύστημα είναι ανώριμο για συναίνεση και συνεννόηση» αναφέρ...


«Καλό θα είναι να καθοριστεί ημερομηνία των εκλογών από τώρα, αφού το πολιτικό σύστημα είναι ανώριμο για συναίνεση και συνεννόηση» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Η ακρίβεια αρχίζει να πλήττει όλους τους πολίτες και κυρίως ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν. Η χώρα σύρεται σε ένα προεκλογικό κλίμα που ο καθένας προσπαθεί να πει το πιο μεγάλο ψέμα» σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Οι αντοχές της κοινωνίας εξαντλούνται και μέσα στην όλη ανακατοσούρα αγώμεθα σε συνομιλίες για το Κυπριακό, όπου όλοι γνωρίζουμε, ότι η Τουρκία θα επιβάλλει την ισχύ της και ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενόχους στα υπόλοιπα κόμματα για την επερχόμενη μειοδοσία».

Δείτε επίσης:

Μαξίμου: Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση που να μην λέει ψέματα

Φουντώνει η κόντρα Πολάκη - ΠΟΕΔΗΝ - Αγωγή σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού

ΝΔ: Ποδαρικό με νέα ψέματα από την Αχτσιόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση