GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του παιδιού της Πόλα Ρούπα όταν είδε τη γιαγιά και τη θεία του

Η Πόλα Ρούπα σε γραπτή δήλωσή της, δηλώνει επαναστάτρια και ότι δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα καταγγέλλοντας ως τρομοκράτες, εγκλημ...


Η Πόλα Ρούπα σε γραπτή δήλωσή της, δηλώνει επαναστάτρια και ότι δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα καταγγέλλοντας ως τρομοκράτες, εγκληματίες και ληστές την οικονομική ελίτ.
«Είμαι επαναστάτρια και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα» τονίζει και χαρακτηρίζει «τρομοκράτες εγκληματίες και ληστές» όλους εκείνους που απαρτίζουν την οικονομική ελίτ.
«Είναι οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις που μέσα από τα μνημόνια διεξάγουν την πιο βίαιη, την πιο αποτρόπαια επίθεση ενάντια στην κοινωνική βάση στο όνομα της "εξόδου από την κρίση"...» επισημαίνει η 48χρονη.
Ολόκληρη η γραπτή δήλωση της Πόλας Ρούπα έχει ως εξής:




Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να απολογηθούν, ωστόσο παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες που αφορούν στην συμμετοχή τόσο της Ρούπα, όσο και της 25χρονης σε νέα τρομοκρατική οργάνωση που δεν αφορά τον «Επαναστατικό Αγώνα».

Πως αντέδρασε το παιδί της Ρούπα όταν είδε στο νοσοκομείο τη γιαγιά και τη θεία του
Στο νοσοκομείο "Παίδων" μετέβησαν ο συνήγορος της Πόλας Ρούπα, Φραγκίσκος Ραγκούσης, η μητέρα της και η θεία της, προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση του παιδιού της που βρίσκεται εκεί από την ώρα της σύλληψης της μητέρας του.
Σύμφωνα με το pontiki.gr, μόλις είδε τη γιαγιά και τη θεία του το παιδί έπεσε πάνω τους, υποστηρίζει η πλευρά του συνηγόρου της Πόλας Ρούπα.
Υπενθυμίζεται ότι, απαντώντας στις κατηγορίες της Ρούπα και του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη, για "αρπαγή ανηλίκου" από τις Αρχές, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι το παιδί δεν κρατείται, αλλά ότι τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση