GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Οδηγίες σε άνδρες για να δέρνουν τις γυναίκες τους!

Της Μαρίας Δεναξά Η δημοτική αρχή στην Κιουτάχεια της Τουρκίας, δωρίζει έναν έντυπο συμβουλευτικό οδηγό γάμου ο οποίος αναφέρει ότι «ο...


Της Μαρίας Δεναξά
Η δημοτική αρχή στην Κιουτάχεια της Τουρκίας, δωρίζει έναν έντυπο συμβουλευτικό οδηγό γάμου ο οποίος αναφέρει ότι «οι άνδρες επιτρέπεται να δέρνουν τις "ανυπάκουες συζύγους" τους σύμφωνα με τους θρησκευτικούς κανόνες της Σαρία».
Ο οδηγός συμβουλεύει τις γυναίκες να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ ισχυρίζεται ότι η πολυγαμία δημιουργεί υγιή «ανταγωνισμό» μέσα στον γάμο.
Ο οδηγός 394 σελίδων έχει τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» κι έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νεόνυμφους να έχουν «πετυχημένους και ευτυχισμένους γάμους».
Το έντυπο ενημερώνει τους άνδρες πως όταν δέρνουν τις γυναίκες τους, υπενθυμίζουν ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι κι αυτό κάνει καλό στις γυναίκες.
«Μια γυναίκα που δεν ντύνεται για τον άνδρα, που δεν είναι υπάκουη στον άνδρα της ο οποίος είναι η κεφαλή της οικογένειας, μπορεί να ξυλοκοπηθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδηγός.
Όσο για τις συζύγους, τις συμβουλεύει αφού τις δείρουν, να ντυθούν σεξουαλικά και να σερβίρουν στους άνδρες τους καφέ πριν συμφιλιωθούν κάνοντας έρωτα. Τις συμβουλεύει επίσης να μην μιλάνε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής γιατί αν μείνουν έγκυες το παιδί θα εμφανίσει κατά πάσα πιθανότητα τραυλισμό.
Ο οδηγός συμβουλεύει τους γάμους από την ηλικία των 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση