GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αναστό» και Άρης στήνουν… παγίδα στον Ολυμπιακό

Ματς από τα παλιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από κάθε άποψη έχουν τον πρώτο λόγ...


Ματς από τα παλιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από κάθε άποψη έχουν τον πρώτο λόγο όμως ο Άρης με την υποστήριξη των φιλάθλων του έχει σίγουρα το κίνητρο. Βέβαια για τους Θεσσαλονικείς προέχει το πρωτάθλημα και το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Χθες, μετά την προπόνηση ο Νίκος Αναστόπουλος δεν ανακοίνωσε αποστολή και το ραντεβού δόθηκε για το πρωί της Τετάρτης σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Πανοράματος.
Ωστόσο, ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμος. Αντιθέτως, τα δελτία των Ούγκο Σόουζα και Πίτου Γκαρσία εκδόθηκαν και είναι πλέον απόφαση του «Αναστό» αν θα τους έχει.
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Μποτία και Μάρτινς, όπως αναμενόταν, έμειναν εκτός, όπως συνέβη και με τους Ιντέγιε, Φορτούνη και Μάριν που ταλαιπωρούνται από ίωση.
Συντηρητικά κινήθηκε και ο Λεάλι, που επίσης αποκλείστηκε από την αποστολή.
Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στους… εκλεκτούς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ επιστρέφει και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.
Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση