GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεξικό: Νεκροί τουρίστες από πυροβολισμούς σε κλαμπ (βίντεο)

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μεταξύ αυτών 3 ξένοι, και 12 τραυματίστηκαν σε μια ντισκοτέκ κατά τη διάρκεια ενός φεστιβ...


Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μεταξύ αυτών 3 ξένοι, και 12 τραυματίστηκαν σε μια ντισκοτέκ κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής στο Πλάγια ντελ Κάρμεν, ένα πολύ δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο στο ανατολικό Μεξικό στην πειροχή του Σολιδαριδάδ. 

Τέσσερις άνδρες έπεσαν νεκροί από σφαίρες και μία γυναίκα ποδοπατήθηκε «όταν το πλήθος των παρευρισκομένων πανικοβλήθηκε από τους πυροβολισμούς» διευκρίνισε ο εισαγγελέας της πολιτείας Κιντάνα Ροο, Μιγκέλ Άνχελ Πες, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Τα 4 θύματα είναι αλλοδαποί - δύο Καναδοί, ένας Ιταλός κι ένας Κολομβιανός. 

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής BPM, στο οποίο παρίστανται κάθε χρόνο πολλοί τουρίστες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη ντισκοτέκ Blue Parrot, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση.

Στις πρώτες εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνονται πανικόβλητοι τουρίστες να τρέχουν έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Το Πλάγια ντελ Κάρμεν βρίσκεται σε απόσταση 68 χιλιομέτρων από το Κανκούν. Εκεί συχνάζουν Αμερικανοί αλλά και Ευρωπαίοι τουρίστες. Η περιοχή βρίσκεται στο έλεος των εμπόρων ναρκωτικών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση