GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στην αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου - ΦΩΤΟ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου η νεκρώσιμος ακολουθία για την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινία Μανασάκη, προ...


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου η νεκρώσιμος ακολουθία για την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινία Μανασάκη, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου.

Με λυγμούς ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στον επικήδειο λόγο του αναφέρθηκε στο έργο και στην προσφορά της τόσο στον τομέα των απορριμμάτων, όσο και στο κομμάτι της ενέργειας. Κλείνοντας είπε πως το γραφείο της θα παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος της θητείας της περιφερειακής αρχής.

Το "παρών" έδωσε σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, βουλευτές, δήμαρχοι του νησιού, καθώς επίσης και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, ακολούθησε νεκρώσιμη πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου και μια στάση μπροστά από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου κορυφώθηκε το κλίμα συγκίνησης.

Στην συνέχεια, η πομπή κατευθύνθηκε στο νέο νεκροταφείο Ηρακλείου.

Η Βιργινία Μανασάκη, έφυγε μόλις 42 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της και δύο μικρά παιδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση