GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο-ντοκουμέντο με τις γροθιές των χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγα λεπτά το υπουργείο Παιδείας ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή της εισβολής των χρυσαυγιτών στο...


Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγα λεπτά το υπουργείο Παιδείας ένα βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή της εισβολής των χρυσαυγιτών στο Α΄ δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα.

Στο βίντεο φαίνονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου (02:01) και να σπρώχνουν όσους γονείς βρίσκονταν στο σημείο και τους εμπόδιζαν την είσοδο. Στη συνεχεία οι χρυσαυγίτες μπροστά στα μάτια των αστυνομικών δεν δίστασαν να χτυπήσουν με γροθιές και κλωτσιές τους γονείς που διαμαρτύρονταν (02:48).

Χαρακτηριστικό του θράσους των χρυσαυγιτών είναι το γεγονός ότι προσπάθησαν να σταματήσουν την γυναικά που βιντεοσκοπούσε τη δράση τους μέσα στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση