GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μακελάρη στην Τουρκία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές για τη σύλληψη του μακελάρη που σκότωσε 39 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 65 την Πρωτ...


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές για τη σύλληψη του μακελάρη που σκότωσε 39 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 65 την Πρωτοχρονιά στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.

Η τουρκική αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα.

Σύμφωνα όσα μεταδίδει το τουρκικό NTV, ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδε τον δράστη να αποβιβάζεται από ένα πλοίο - το οποίο ερχόταν από την Κωνσταντινούπολη - στην περιοχή Γιάλοβα, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε ένα αυτοκίνητο, με πινακίδες που παρέπεμπαν στην πόλη Προύσα. Από εκείνη τη στιγμή, οι έλεγχοι στα αυτοκίνητα που κατευθύνονται στην Προύσα είναι εξονυχιστικοί.

Στο μεταξύ, νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από το DHA, δείχνει μέσα στο νυχτερινό κέντρο έναν άντρα που φέρεται να είναι ο δράστης, λίγο μετά την επίθεση. 

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση