GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χαλκιδική - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλους τους δήμους της Χαλκιδικής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ο...


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλους τους δήμους της Χαλκιδικής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και να γίνει άμεση διαχείριση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νομό από το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Η κήρυξη ισχύει για 15 μέρες και οι δήμοι θα πρέπει να διαχειριστούν τις ανάγκες που προκύπτουν από το χιονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά την περίοδο μετά τα χιόνια που σε πολλές περιοχές οι δήμαρχοι εκφράζουν φόβους για πλημμυρικά φαινόμενα. 

Επιχείρηση διάσωσης κτηνοτρόφων στη Σιθωνία

Στο μεταξύ, μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στο δήμο Σιθωνίας για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφων στη Συκιά και στη Νικήτη. «Ζητήσαμε και την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία μας έστειλε ερπυστριοφόρο της Β΄ ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, για να μπορέσουμε να φτάσουμε μέχρι τις κτηνοτροφικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κερασιάς, όπου βρίσκονται 7 κτηνοτρόφοι, ενώ έχει στείλει και ο δήμος μισθωμένο ερπυστριοφόρο μηχάνημα», ανέφερε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος, Κυπαρίσσης Ντέμπλας. 

Στο μεταξύ, άλλο μηχάνημα του δήμου Σιθωνίας βρίσκεται στην επιχείρηση απεγκλωβισμού κτηνοτρόφων στις περιοχές «Μαραθιά» και «Ξεράδια», πάνω από το Πόρτο Κουφό. Στη Νικήτη νωρίτερα απεγκλωβίστηκαν 2 κτηνοτρόφοι με μηχάνημα του δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση