GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι... παραδοσιακός Αμερικανός για το επιτελείο Τραμπ

Παρά τη συνάντηση που είχε τον περασμένο μήνα ο Κάνιε Γουέστ με τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι ποτέ δεν του προτάθηκε να τραγουδήσει...


Παρά τη συνάντηση που είχε τον περασμένο μήνα ο Κάνιε Γουέστ με τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι ποτέ δεν του προτάθηκε να τραγουδήσει στην σημερινή τελετή ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, γιατί όπως φαίνεται ο διάσημος ράπερ και ριάλιτι σταρ δεν θεωρείται και τόσο «παραδοσιακός Αμερικανός».

«Δεν του το προτείναμε», δήλωσε ο τελετάρχης της ορκωμοσίας Τομ Μπάρακ στο CNN και πρόσθεσε: «Θεωρεί τον εαυτό του φίλο του νεοεκλεγέντα Προέδρου, αλλά δεν υπάρχει τόπος συνάντησης. Ο χρόνος που θα διαθέσουμε για την ψυχαγωγία έχει συμπληρωθεί και το πρόγραμμα είναι τέλειο, γιατί πρόκειται για εμφανίσεις που είναι τυπικά παραδοσιακές αμερικάνικες. Αν και ο Κάνιε είναι ένας εξαιρετικός τύπος, εμείς δεν του ζητήσαμε να εμφανιστεί. Θα προχωρήσουμε με το πρόγραμμά μας».

Έτσι αντί του Γουέστ, που είναι από τους πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες όλων των εποχών, στην τελετή προτιμήθηκαν να εμφανιστούν λιγότερο γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Τόμπι Κιθ και η Τζάκι Εβάνσο.

Ωστόσο οι διοργανωτές είναι απολύτως ευχαριστημένοι με τις συμμετοχές στην ορκωμοσία, παρότι το προηγούμενο διάστημα πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος.

«Δεν πρόκειται για το Γούντστοκ. Δεν είναι μία συναυλία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης Μπράιν Έπστεϊν στο τηλεοπτικό δίκτυο σχολιάζοντας το καλλιτεχνικό μέρος της ορκωμοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση