GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγκάρντ στο Σόιμπλε: Εμείς παραμένουμε στο ελληνικό πρόγραμμα

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) διαβεβαίωσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αυτή την ...


Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) διαβεβαίωσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αυτή την εβδομάδα ότι το ΔΝΤ σκοπεύει να παραμείνει με εποικοδομητικό τρόπο εμπλεκόμενο στις συνομιλίες για την βοήθεια προς την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Σόιμπλε.

Η Κριστίν Λαγκάρντ μίλησε με τον Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης κατά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και του είπε ότι το ΔΝΤ σχεδιάζει να συνεχίσει τη συμμετοχή του, ανέφερε ο εκπρόσωπος σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Νωρίτερα, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, στο περιθώριο του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Νταβός, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "η Αθήνα πρέπει να εκπληρώσει τις συμφωνίες με τους δανειστές της, διαφορετικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα συμμετάσχει περαιτέρω στο ελληνικό πρόγραμμα, και αυτό θα τερματιστεί".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση