GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπαρνιέ για το ρίσκο του Brexit

Την ανάγκη η ΕΕ να επιδείξει «ειδική προσοχή» αναφορικά με την πρόσβαση των βρετανικών χρηματοοικονομικών εταιριών στην ενιαία αγορά,...


Την ανάγκη η ΕΕ να επιδείξει «ειδική προσοχή» αναφορικά με την πρόσβαση των βρετανικών χρηματοοικονομικών εταιριών στην ενιαία αγορά, εξαιτίας του μεγάλου ρίσκου που θα μπορούσε να προκαλέσει το Λονδίνο στην οικονομική σταθερότητα της ΕΕ, υπογράμμισε ο Μισέλ Μπαρνιέ, Ευρωπαίος διαπραγματευτής που είναι υπεύθυνος για το Brexit.

«Όταν ρωτήθηκα για την ισότητα των μέτρων είπα: Η ΕΕ θα πρέπει να επιδείξει ειδική προσοχή στο ρίσκο ενδεχόμενης οικονομικής αστάθειας κι όχι ειδική συμφωνία πρόσβασης στο City» τόνισε μέσω Twitter απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian» που ανέφερε ότι o Μπαρνιέ είπε σε μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι ο ίδιος επιθυμεί την υιοθέτηση ειδικής συμφωνίας για τη διατήρηση της πρόσβασης των ευρωπαϊκών εταιριών στο City του Λονδίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ δήλωσε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας «δεν εκφράζει σωστά» τα σχόλια που έκανε ο Μπαρνιέ σε μία συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών που είχε με μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση