GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bufala Gelato, πρωτότυπη gelateria για παγωτό από βουβαλίσιο γάλα στη Θεσσαλονίκη

 Μια διαφορετική gelateria όπου θα βρείτε ό,τι πιο νέο και καινοτόμο μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε αναφορικά με το παγωτό....


 Μια διαφορετική gelateria όπου θα βρείτε ό,τι πιο νέο και καινοτόμο μπορείτε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε αναφορικά με το παγωτό.

 bufala_9_edited

Ο λόγος για τη Bufala Gelato gelateria στο εμπορικό κέντρο One Salonica Mall (διαθέτει υποκατάστημα και στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα), όπου θα δοκιμάσετε παγωτό παρασκευασμένο από 100% βουβαλίσιο γάλα και φυσικά συστατικά.

bufala_7_edited

Εδώ η έμφαση δίνεται στη γεύση αλλά και την διατροφική αξία που ακολουθεί όλα τα προϊόντα, γι’ αυτό και η φιλοσοφία της λειτουργίας του Bufala Gelato αντιτίθεται στη μαζική παραγωγή.

bufala_6_edited

Σημείο αναφοράς του δεν είναι άλλο από το μεστό σε γεύση παγωτό από βουβαλίσιο γάλα σερβιρισμένο στο περίφημο The Buffle Cone.

Στην ουσία πρόκειται για μία βάφλα που μπορείτε να την κρατήσετε στο χέρι σαν χωνάκι και να προσθέσετε το παγωτό της αρεσκείας σας και διάφορα toppings από καραμελωμένα brownies, τρούφα και λιωμένη σοκολάτα, μέχρι μαρμελάδες, φρούτα ή ζαχαρωτά.

bufala_5_edited

Επίσης, αφού θα βρεθείτε εδώ μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το «live show» που πραγματοποιείται με φρέσκο παγωτό ημέρας πάνω σε παγωμένο μάρμαρο με προτάσεις που δελεάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

bufala_4_edited

Εάν θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι πιο απλό, μπορείτε να επιλέξετε φρέσκο χωνάκι με μια μπάλα παγωτό Bufala ή μια από τις 25 γεύσεις gelato.

Το concept του Bufala Gelato συμπληρώνεται από μια πολύ αξιόλογη επιλογή σε καφέ και ροφήματα, αλλά και λαχταριστά γλυκά όπως η ζεστή μηλόπιτα με παγωτό και καραμελωμένα μήλα πασπαλισμένη με μαύρη ζάχαρη και σταφίδες, το cream cone με soft παγωτό (μια απολαυστική χειροποίητη ζύμη με επικαλύψεις ζάχαρης, σοκολάτας ή ξηρών καρπών, συνοδεία κρέμας patisserie ή soft παγωτού) και το καυτό brownies με παγωτό, ένας συνδυασμός ζεστού και κρύου με bitter σοκολάτα, καρύδια και παγωτό της επιλογής σας.

bufala_3_edited

 

bufala_2_edited

 

bufala_10_edited 

 

bufala_1_edited

Tip

Το Bufala Gelato συνδυάζει την άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί με την καινοτομία τόσο στο φρέσκο παγωτό ημέρας όσο και στη γεύση.

Πληροφορίες

Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 524010

Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 210 8946000

www.bufalagelato.com

Fb page: Bufala Gelato

Instagram: bufalagelato

Youtube: Bufala Gelato

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση