GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Μαγικές εικόνες από drone πάνω από τον Ψηλορείτη

Τρία λεπτά που κόβουν την ανάσα! Τρία λεπτά επιβλητικής ομορφιάς που καταδεικνύουν και την άλλη όψη των Ανωγείων και των βουνοκορφών ...


Τρία λεπτά που κόβουν την ανάσα! Τρία λεπτά επιβλητικής ομορφιάς που καταδεικνύουν και την άλλη όψη των Ανωγείων και των βουνοκορφών του Ψηλορείτη. Οι λήψεις με drone έγιναν και πάλι με την επιμέλεια και την καλλιτεχνική ματιά του Νίκου Σαράντου, που δημιούργησε ένα video – πρεσβευτή της Κρήτης.

Τα χιονισμένα Ανώγεια απλώνονται παραμυθένια στην άγρια χειμερινή φύση της Κρήτης. Εικόνες της φημισμένης κρητικής υπαίθρου, που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι ή από τις σελίδες παλιού βιβλίου…. Τα πρόβατα προφυλαγμένα στο χειμαδιό, το κατάλευκο τοπίο, η παγωμένη τεχνητή λίμνη, ακόμη και το πλήθος των επισκεπτών που δεν χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί τα Ανώγεια τον χειμώνα.

Οι Κρητικοί των πόλεων εξάλλου, δεν έχουν συχνά την πολυτέλεια του … χιονοπόλεμου!

Οι λήψεις έγιναν τη δεύτερη μέρα του 2017, όπου ο ήλιος με τις λαμπερές του ακτίνες, έλουζε στο φως το χιονισμένο τοπίο.

Απολαύστε τις μαγευτικές εικόνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση