GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γυρίζει ο ESM: Θέλουμε το ΔΝΤ να βάλει και λεφτά στην Ελλάδα!

Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) ανασκευάζει δηλώσεις του επικεφαλ...


Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) ανασκευάζει δηλώσεις του επικεφαλής του, Κλάους Ρέγκλινγκ, όπως αυτές μεταδόθηκαν χθες, τονίζοντας πως η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή του και στη χρηματοδότηση.

«Όσον αφορά τα δημοσιεύματα σχετικά με τον ρόλο του ΔΝΤ στην Ελλάδα: Ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΜΣ ήταν πολύ σαφής ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να παραμείνει πλήρως δεσμευμένο στην Ελλάδα και από χρηματοδοτική άποψη», αναφέρει η ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε πως ο Ρέγκλινγκ δήλωσε στο Λουξεμβούργο ότι “το Ταμείο δε χρειάζεται να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του προγράμματος, αλλά είναι αναγκαία η συμμετοχή του σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης και παροχής συμβουλών”, καθώς και ότι “οποιαδήποτε δόση θα μπορέσει να εκταμιευθεί μόνο αφού το ΔΝΤ λάβει την απόφασή του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση