GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποτονικό κλίμα στο Χρηματιστήριο εν όψει Eurogroup

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τη χρηματιστηριακή αγορά να κινείται με μι...


Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τη χρηματιστηριακή αγορά να κινείται με μικρές διακυμάνσεις, στην περιοχή των 640 μονάδων, με χαμηλό τζίρο, και τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής εν όψει του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης 26 Ιανουαρίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 639,27 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,02%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 22,371 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 32.173.285 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,01%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,66%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+1,42%) και των Πρώτων Υλών (+1,12%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Κατασκευών (-1,85%) και των Τραπεζών (-0,72% ).

Ανοδικά κινήθηκαν 55 μετοχές, 52 πτωτικά και 20 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση