GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρή άνοδος στο Χρηματιστήριο εν όψει Eurogroup

Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, άνοδος η οποία συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση τ...


Ισχυρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, άνοδος η οποία συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου, με τους επενδυτές να προεξοφλούν ότι στο αυριανό Eurogroup θα ανοίξει ο δρόμος για να επέλθει συμφωνία για την αξιολόγηση στο επόμενο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 659,19 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,96%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 76,382 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 139.428.335 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,99%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,35%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+6,48%), των Πρώτων Υλών (+2,96%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (+2,03%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-1,02%) και του Πετρελαίου (-0,79%).

Ανοδικά κινήθηκαν 72 μετοχές, 48 πτωτικά και 22 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση