GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριές απώλειες στο Χρηματιστήριο, στον απόηχο του Eurogroup

Σε κλοιό μεγάλων πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, στον απόηχο των εξελίξεων στο χθεσινό...


Σε κλοιό μεγάλων πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, στον απόηχο των εξελίξεων στο χθεσινό Eurogroup, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 636,54 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 3,64%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 55,464 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά διακινήθηκαν 104.141.589 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 3,52%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 3,61%.

Πτωτικά κινήθηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-7,38%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-5,07%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-4,35%).

Ανοδικά κινήθηκαν 34 μετοχές, 91 πτωτικά και 10 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση