GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή άνοδος στο Χρηματιστήριο εν όψει Eurogroup

Με μικρή άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει του σημεριν...


Με μικρή άνοδο έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής ενόψει του σημερινού Eurogroup.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 660,59 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,21%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 52,191 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 76,651.101 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,51%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,25%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+3,24%) και των Τροφίμων(+1,90%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-1,66% ) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-0,92%).

Ανοδικά κινήθηκαν 63 μετοχές, 48 πτωτικά και 16 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση