GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: H ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνε όσα έχει δεσμευθεί

«Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν νέες καταστάσεις που έχουμε προς συζήτηση. Θα πρέπει να περιμένο...


«Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν νέες καταστάσεις που έχουμε προς συζήτηση. Θα πρέπει να περιμένουμε. Θα πρέπει, και αυτό είναι θέμα της Ελλάδας, να ολοκληρωθεί η β' αξιολόγηση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Έχει καθυστερήσει λίγο η ιστορία, αλλά μόλις τελειώσουν τα θέματα δεν θα υπάρχουν προβλήματα,. Δεν πρέπει όμως να προτέξουμε» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup.

«Δεν ξέρω τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν έχει κάνει μέχρι τώρα όλα όσα έχει δεσμευθεί. Έχει φτάσει όμως ο χρόνος να το κάνει αυτό. Ο χρόνος γίνεται όλο και πιο πιεστικός, αλλά από την πλευρά των θεσμών δεν υπάρχουν κανενός είδους προβλήματα», προσέθεσε ο Γερμανός υπουργός, εκτίμησε ότι το ΔΝΤ θα τηρήσει αυτά τα οποία έχουν αποφασιστεί στο παρελθόν.

«Έχουν αποφασιστεί ορισμένα πράγματα και θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Η υλοποίηση είναι πολλές φορές και το πρόβλημα. Έχουμε κάποιες συμφωνίες. Η δυσκολία είναι πολλές φορές στην υλοποίησή τους, αλλά νομίζω ότι θα προκύψουν θετικά στοιχεία. Είμαι αισιόδοξος και δεν νομίζω ότι σήμερα θα φτάσουμε σε τίποτα σοκαριστικές αποφάσεις», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν έχω την πρόθεση να κάνω την εργασία των θεσμών. Αυτοί κάνουν τις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση. Έχουν συμφωνηθεί πράγματα με την Ελλάδα. Η Ελλάδα τα έχει αποδεχτεί και οι θεσμοί τα έχουν αποδεχτεί. Θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Θα πρέπει να τα περιμένουμε».

1 σχόλιο

  1. Συμφωνώ πρόγονε του ΧΙΤΛΕΡ Σοιμπλε ..Όντως η κυβέρνηση δεν έχει κάνει όσα έχει δεσμευθεί..

    Υπάρχουν ακόμα Ελληνες που δεν έχουν γίνει ΣΑΠΟΎΝΙΑ απλώς φυτοζωούν...

    Για να θυμηθούμε εσείς κάνετε αυτά που θα έπρεπε;; Αν είμαστε ΗΠΑ θα τα κάνατε διότι μόνο καταλαβαίνει ο ΦΑΣΙΣΜΣΟΣ σας π.χ κάτι πρόστιμα 5 δις δολάρια για νοθευμένου λογισμικού αυτοκινήτων...Εμείς έχουμε ένα ΚΑΤΟΧΙΚΌ δάνειο από τους παππούδες και τους πατεράδες σας ΤΟ ΈΧΕΤΕ πλήρωση {{ως δημοκρατική χώρα}} Αφήστε τα καμένα χωριά μας και της ανθρωπινές θηριωδίες σας...Ο ΦΑΣΙΣΜΣΟΣ σας μας αξίζει...διότι πίστευαν και πιστεύουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί μαζί με τους ηλίθιοι Ελληνες ότι είστε δημοκρατικός ΛΑΟΣ ... ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΉΞΕΡΕ ΚΑΛΆ ΤΟ ΤΙ ΤΈΡΑΤΑ ΕΊΣΤΕ..

    ΣΚΑΤΆ είστε.. Στα δένδρα και στης σπηλιές της σύγχρονης εποχής είστε καταδικασμένοι να ζείτε..με ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει στον πλανήτη , με δωροδοκίες π.χ Siemens, οπλικά συστήματα, τοκογλυφίες , η χώρα σας ήταν και είναι ένα ΜΕΓΆΛΟ σφαγείο από άκρη σε άκρη , το χώμα σας βρώμα αίμα ΑΘΏΩΝ...

    Προσωπικά δεν κρύβω το μισό μου για την Χώρα σου προσπαθώ να ξεχάσω της διηγήσεις της γιαγιά μου της Εδραίας το τι τράβηξε στα Ναζιστικά στρατόπεδα τον παππούδων και τον πατεράδων σας ...ΑΥΤΌ το μίσος θα το κουβαλάτε ως ΛΑΟΣ για πολλά πολλά χρόνια ίσως και μέχρι να εξαφανιστείτε ....

    Οι Ελληνες πολίτες ΔΕΝ έχουν καταλάβει δυστυχώς αντί να σας αποκλείουν τα ΜΕΚΑ καταστήματα σας , της πρεσβείες σας πάνε και κάνουν πορείες ΣΌΟΥ έξω σε υπουργεία και την βουλή ΌΤΑΝ εκβιάζετε ΑΝΟΙΧΤΆ πλέον Ελληνες και όχι μόνο πολιτικούς να υπογράψουν και να σας παραδώσουν ΧΏΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΌΥΣ..

    Όμως φανταζόμαστε ότι θα σας νικήσουμε Η λογική σου ΓΕΡΜΑΝΕ πάει από το Α στο Ω
    Η φαντασία μας θα σε πάει παντού χάρη στη φαντασία μας μπορούμε να δημιουργούμε και να σας στείλουμε στο ΔΙΆΟΛΟ...Όταν οι δυνάμεις της καταπίεσης καθιστούν ΕΑΥΤΟΥΣ κυρίαρχους η Ειρήνη έχει τερματιστεί...θα το δείτε σε σύντομα ΜΈΣΑ στο 2017..

    Uros.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση