GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβρασμός στο hotspot της Μόριας μετά το θάνατο 45χρονου Σύρου

Άγνωστα παρέμειναν μετά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση τα αίτια του σημερινού θανάτου του 45χρονου Σύρου μετανάστη του οποίου η σορό...


Άγνωστα παρέμειναν μετά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση τα αίτια του σημερινού θανάτου του 45χρονου Σύρου μετανάστη του οποίου η σορός βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.

Αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα υπάρξει ιατροδικαστική τομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα, αν και δεν αποκλείεται και στην περίπτωση του να ζητηθεί ιστολογική και τοξικολογική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Ας σημειωθεί ότι μόλις πριν πέντε μέρες στον καταυλισμό της Μόριας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επίσης, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 χρονών, από την Αίγυπτο.

Στο μεταξύ, στον καταυλισμό επικράτησε σήμερα μικρή αναταραχή, με ομάδες κυρίως ανδρών μεταναστών από την Αφρική να καταλαμβάνουν επί ώρα τον κεντρικό περιφερειακό δρόμο της Μόριας, ζητώντας την απελευθέρωση τους από τη «φυλακή της Μόριας» όπως αποκαλούν τον καταυλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση