GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νετανιάχου: Ο ISIS πίσω από το μακελειό στα Ιεροσόλυμα

Ο Iσραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι ο Παλαιστίνιος οδηγός του φορτηγού που έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε ομά...


Ο Iσραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι ο Παλαιστίνιος οδηγός του φορτηγού που έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε ομάδα στρατιωτών στη δυτική Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας 4 και τραυματίζοντας 15, ήταν πιθανώς υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους.

«Γνωρίζουμε την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους. Έχουμε αποκλείσει την Τζαμπέλ Μουκαμπάρ, τη συνοικία απ΄όπου προέρχεται και πραγματοποιούμε και άλλες ενέργειες στις οποίες δεν θα αναφερθώ λεπτομερώς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.

Η επίθεση ήταν η φονικότερη παλαιστινιακή επίθεση στην Ιερουσαλήμ εδώ και μήνες και είχε στόχο δόκιμους του στρατού που αποβιβάζονταν από λεωφορείο, το οποίο τους είχε μεταφέρει στον πεζόδρομο Αρμόν Χανατζίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση