GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέλγικη σοκολάτα - μαυροδάφνη, το υπέροχο εορταστικό παγωτό της Kayak

Όταν συνδυάζεις Μαυροδάφνη με Βέλγικη Σοκολάτα τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό... αυτό σκέφτηκε και ο εμπνευστής της εορταστικής γεύσης...


Όταν συνδυάζεις Μαυροδάφνη με Βέλγικη Σοκολάτα τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό... αυτό σκέφτηκε και ο εμπνευστής της εορταστικής γεύσης του Kayak Θόδωρος Λέλεκας και η ιδέα του έγινε πραγματικότητα.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Επιλέγοντας ευφάνταστα γευστικά μονοπάτια, «δένοντας» αρμονικά τη δημιουργικότητα με τη σιγουριά του κλασικού, η Kayak πετυχαίνει το απρόβλεπτο! Το premium ελληνικό παγωτό δημιουργείται με φρέσκο ελληνικό γάλα και φρέσκια κρέμα γάλακτος. Για το φετινό εορταστικό τραπέζι λοιπόν ανάμειξε την αυθεντική συνταγή της εξαιρετικής ποιότητας βέλγικης σοκολάτας και τον οίνο Μαυροδάφνη.
Η πλούσια εκλεκτή Βέλγικη σοκολάτα πλημμυρίζει τον ουρανίσκο αφήνοντας μια αίσθηση πληρότητας, η οποία απογειώνεται με την μεγάλης αρωματικής διάρκειας επίνευση που αφήνει η πικάντικη και μεθυστική αίσθηση της μαυροδάφνης.
Το χαμηλής διόγκωσης παγωτό kayak αναδεικνύει τη γεμάτη γεύση της σοκολάτας δίνοντας στις γιορτές μία γλυκιά νότα ευφορίας. Δύο αγαπημένες γεύσεις ενώνονται σε μία συγχορδία αισθήσεων για να εμπλουτίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με μία γιορτινή νότα ξαφνιάσματος.
Πέραν της εορταστικής γεύσης, στα καταστήματα Kayak θα βρείτε γεύσεις που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς. Μαγικές γεύσεις παγωτού, τα πιο ιδιαίτερα γλυκά σε ατομικά ή τούρτα, εκπληκτικά macarons, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού, καφέ και σοκολάτας, ροφήματα σοκολάτας, ιδιαίτερα δώρα.
Tip: Απολαύστε την εορταστική γεύση Kayak στο Kayak All Day Lounge Café στη Γλυφάδα Γλυφάδας (στη συμβολή των Μεταξά και Ζησιμοπούλου).
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση