GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KKE: Οι ανατιμήσεις δείχνουν ότι τα πλεονάσματα στηρίζονται στη χρεοκοπία του λαού

«Οι μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αντιλαϊκά μέτρα, δείχνουν ότι τα “ματωμένα” πλ...


«Οι μεγάλες ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αντιλαϊκά μέτρα, δείχνουν ότι τα “ματωμένα” πλεονάσματα, για τα οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, στηρίζονται πάνω στη φοροληστεία και τη χρεοκοπία των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών, τη στιγμή που το κεφάλαιο όχι μόνο μένει στο απυρόβλητο, αλλά κι ενισχύεται ακόμη περισσότερο».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και τονίζει: «Κι όλα αυτά τη στιγμή που η κυβέρνηση μεθοδεύει μαζί με τους θεσμούς την επέκταση των πλεονασμάτων και του αυτόματου “κόφτη” στο διηνεκές».

«Μια ακόμη απόδειξη ότι η ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, που η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα θεωρούν υπέρτατο “εθνικό στόχο”, θα είναι για τα κέρδη των λίγων, με μόνιμα μέτρα σε βάρος των πολλών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση