GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέλια Ρένεση και Manu Chao κολυμπούν και τραγουδούν γυμνοί στα Ελληνικά νερά

Η σχέση τους είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Η όμορφη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση και ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Manu Chao, ερωτεύτηκα...


Η σχέση τους είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Η όμορφη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση και ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Manu Chao, ερωτεύτηκαν σε μια συναυλία του δεύτερου στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2015, και έκτοτε ζουν τον έρωτά τους. 

Ο γαλλοισπανός αοιδός και η αγαπημένη του, δοκίμασαν τη χημεία τους και στη μουσική, κυκλοφορώντας ένα προτζεκτ που τιτλοφορείται ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ. στο οποίο εντάσσεται και το τραγούδι που τιτλοφορείται «Moonlight Avenue». Ο Chao έγραψε το τραγούδι μαζί με την Ρένεση και μόλις πριν από λίγα 24ωρα ανέβασαν το βίντεο κλιπ στο YouTube. 

Το οπτικοακουστικό υλικό είναι άκρως καλοκαιρινό, με το ζευγάρι να κολυμπά κάτω από το νερό με μαγιό ενώ σε κάποια πλάνα δε φορούν το παραμικρό!

Τι σημαίνει το ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ.; Ορίστε τι δηλώνουν οι ίδιοι: 

Το Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα…
…είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι..πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Στη συνέχεια αναφέρουν πως έχουν καταφέρει να ηχογραφήσουν πολλά χρόνια τα τελευταία δύο χρόνια (όσα περίπου είναι μαζί), πλήρως ερασιτεχνικά. Οι δύο τους θέλουν απλά να τα μοιραστούν με τον κόσμο και αυτός να τα απολαύσει χωρίς την παραμικρή προσδοκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση