GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς σχολιάζει η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA την ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας

Πολύ θετικό βήμα χαρακτήρισε η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, την απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινων...


Πολύ θετικό βήμα χαρακτήρισε η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, την απόφαση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

"Πολύ θετικό βήμα η πρωτοβουλία ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για τη διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και τη διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας" έγραψε στο Facebook.

Σε δεύτερη ανάρτησή της ανέφερε: "Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων".




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση