GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δημήτρης Λιντζέρης για την Novartis και την έφοδο στο σπίτι του

Σε δήλωση προχώρησε ο τέως βουλευτής και τέως Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθε...


Σε δήλωση προχώρησε ο τέως βουλευτής και τέως Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση «Novartis».
Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Λιντζέρη:
"Δηλώνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι τόσο στη διάρκεια των 35 χρόνων άσκησης της ιατρικής, όσο και κατά το 1 περίπου έτος ως πρόεδρος του ΕΟΦ, δεν είχα ουδεμία αθέμιτη σχέση με την εν λόγω εταιρεία.
Οι όποιοι έλεγχοι διενεργούνται είναι αναγκαίοι προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Για εμένα προσωπικά είναι επιθυμητοί γιατί θα καταδείξουν ότι ως γιατρός λειτουργούσα πάντα στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας με στόχο την προάσπιση της υγείας του ασθενούς και ως πρόεδρος του ΕΟΦ λειτουργούσα πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας και της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος".

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση