GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το PKK “δείχνει” ο κυβερνήτης της Σμύρνης για την επίθεση στο δικαστικό μέγαρο

Ο κυβερνήτης της Σμύρνης Ερόλ Αϊγιλντίζ  δήλωσε ότι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστήριο όπου σημειώθηκε νωρίτερα...


Ο κυβερνήτης της Σμύρνης Ερόλ Αϊγιλντίζ δήλωσε ότι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μπροστά στο δικαστήριο όπου σημειώθηκε νωρίτερα η ισχυρή έκρηξη.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους επιβαίνοντες πριν το όχημα - το οποίο ήταν παγιδευμένο με ποσότητα εκρηκτικών - ανατιναχθεί.

Ο Αϊγιλντίζ επιβεβαίωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σμύρνης οι δράστες ήταν οπλισμένοι με ημιαυτόματα τουφέκια εφόδου Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες.

Ακόμη ο Αϊγιλντίζ είπε ότι ένα δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο πιστεύεται πως ανήκε στους δράστες της επίθεσης, ανατινάχθηκε από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας που προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Σμύρνης, τα μέχρι στιγμής ευρήματα υποδεικνύουν πως για την επίθεση ευθύνεται η κουρδική αυτονομιστική οργάνωση Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση