GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Press-gr για τον Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ...

Από τις 24 Οκτωβρίου το Press-gr είχε κάνει τη μεγάλη, για το χώρο της κεντροαριστεράς, αποκάλυψη (ΕΔΩ)  ότι ο Γ. Παπανδρέου με τους συ...

Από τις 24 Οκτωβρίου το Press-gr είχε κάνει τη μεγάλη, για το χώρο της κεντροαριστεράς, αποκάλυψη (ΕΔΩ) ότι ο Γ. Παπανδρέου με τους συνεργάτες του συμφώνησαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες συμπόρευσης με την "Δημοκρατική Συμπαράταξη", διατηρώντας τον διακριτό ρόλο του ΚΙΔΗΣΟ.
Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν την ΑΠΟΛΥΤΗ, ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...
Τότε, ενοχλημένοι διάφοροι άσπονδοι και μη φίλοι ...διέψευδαν ή έβγαζαν ανακοινώσεις διάψευσης κλπ.
Σήμερα, τι λένε; ...Πανηγυρίζουν, έστω κι αν το σημερινό αποτέλεσμα ήταν η κυοφορία των διεργασιών που ξεκίνησαν από εκείνη την ημέρα.
Γι αυτό το Press-gr είναι και παραμένει ΠΡΩΤΟ!
----------------------
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε να προσχωρήσει στη "Δημοκρατική Συμπαράταξη"
Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  

3 σχόλια

  1. Το ΚΙΔΗΣΟ αποφάσισε να προσχωρήσει στη "Δημοκρατική Συμπαράταξη"...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ποιος θα το κληρονομήσει Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ??? Διότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάτι χρέη περίπου στα 200 εκατομμύρια ευρώ.....

    Όμως αυτός ο λεβέντης Παπανδρέου ΌΤΑΝ έχωσε την χώρα στα μνημόνια και έκανε το ιδιωτικό χρέος ΔΗΜΌΣΙΟ ρώτησε κανένα;;;; ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ διότι δεν υπάρχει ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ από αυτούς του άθλιους πολιτικούς... Η ΣΚΎΛΑ που τους γεννά ζει και τους ξαναγεννά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.
    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
    * Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος, των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των αδελφοκτόνων φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
    Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκς και τους ‘’αγορασμένους’’ ή, τους κομματικά παράλυτους χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
    Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
    Οι μεν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
    Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
    Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
    Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος ο πρόεδρος κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
    Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
    Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!

    Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλεύουν με νύχια και με δόντια τα βουλευτικά σούργελα της Βουλής για τον αφορολόγητο μισθό.... Άντε με το καλό να δούμε και άλλους να αυτόξευτελίζονται..λείπουν πολλοί σωτήρες του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΜΑΡ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση