GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλεύρης: Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Θάνος Πλεύρης στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά...


Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Θάνος Πλεύρης στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου».
Ο κ. Πλεύρης σχολίασε το δημοσίευμα του Guardian αλλά και τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενώ κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας ότι ρίχνει τις ευθύνες στη νοσοκομειακή διοίκηση.
«Όταν μου είπαν ότι διασωληνώνομαι, η πρώτη μου αίσθηση ήταν να μην πεθάνω χωρίς να έχω δει τα παιδιά μου!», είπε ο κ. Πλεύρης, ενώ τόνισε πως όταν ξύπνησε είδε ανθρώπους γύρω του που βρίσκονταν σε χειρότερη κατάσταση από αυτόν.
«Δεν είμαι γιατρός, αλλά όταν είναι αποδεδειγμένο ότι ο ασθενής φέρνει τα πράγματά του στο νοσοκομείο δεν θα έχουν την απαιτούμενη νοσοκομειακή αποστείρωση», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο υπουργός Υγείας θέλησε να κατηγορήσει τις διοικήσεις ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους χωρίς να πάρει την ευθύνη πάνω του.
Παράλληλα, ο κ. Πλεύρης παραδέχτηκε ότι υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις και επί Νέας Δημοκρατίας, αφού αναφέρει ότι οι μειώσεις ξεκίνησαν από τότε που μπήκε η Ελλάδα στο Μνημόνιο. Εκτιμά πως υπήρξε και υπάρχει κακοδιαχείριση των χρημάτων.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση