GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Παπανδρέου: Και γιατί να μη βγω selfie με την Καινούργιου;

Την δική του απάντηση στα σχόλια που προκάλεσαν , αρχικά η selfie με την Καινούριου μέσα στο γυμναστήριο και μετά η συνομιλία του με τη...


Την δική του απάντηση στα σχόλια που προκάλεσαν , αρχικά η selfie με την Καινούριου μέσα στο γυμναστήριο και μετά η συνομιλία του με την…. Καλομοίρα, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε εκδήλωση όπου παραβρέθηκε, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν – φυσικά – τον  πρώην πρωθυπουργό και για την περιβόητη selfie με την Κατερίνα Καινούργιου στο γυμναστήριο, αλλά και την συνάντησή του με το Καλομοιράκι.
Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε επ' αυτού: «Γιατί να μη βγω φωτογραφία και να μη μην μιλήσω; Πάντα ήμουν κοντά στον κόσμο. Θέλω να μαθαίνω και να ακούω. Θεωρώ ότι ο πολιτικός το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ακούει τον κόσμο, να συζητά, να κατανοεί, γιατί μόνο έτσι μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση