GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα για τον Καστανό στη Serie A

Η Ιντερ νίκησε την Πεσκάρα 3-0, ωστόσο τη χθεσινή ημέρα θα τη θυμάται για πάντα ο Γρηγόρης Κάστανος, καθώς έγινε ο πρώτος Κύπριος ποδ...


Η Ιντερ νίκησε την Πεσκάρα 3-0, ωστόσο τη χθεσινή ημέρα θα τη θυμάται για πάντα ο Γρηγόρης Κάστανος, καθώς έγινε ο πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη Serie A του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός, που δόθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους για έξι μήνες, έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Πεσκάρα απέναντι στην Ίντερ κι αγωνίστηκε ως βασικός για 82 λεπτά, έχοντας καλή απόδοση. Χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, με πολλές κερδισμένες μονομαχίες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

«Μεγάλη ομάδα είναι η Ίντερ και θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Ήμασταν άτυχοι. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς, δώσαμε τα πάντα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη συνέχεια. Η αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι ένα θαύμα, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο», τόνισε ο Κάστανος και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο, να παίζω σ' ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.»

Να σημειωθεί πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την εθνική ανδρών της Κύπρου, αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το 2014 (από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου) και αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην primavera, όπως αποκαλείται η ομάδα Νέων των συλλόγων στην Ιταλία.

Πηγή ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση